Commissies

SAMM organiseert allerlei leuke en interessante activiteiten als aanvulling op alles wat Academie Mens en Maatschappij aanbiedt. Wij willen dat de studenten het meeste uit hun studietijd kunnen halen. Wijze lessen leren, indrukwekkende verhalen creëren en mooie herinneringen maken voor de toekomst. Hiervoor organiseren wij onder andere gastcolleges, workshops, werkveldbezoeken, studiereizen, ontspanningsactiviteiten, borrels en feesten.

Natuurlijk kunnen wij zo veel geweldige activiteiten niet alleen opzetten. Hiervoor hebben wij onze commissies!

Al onze commissieleden zetten zich in voor de SAMM leden om ze een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zelf krijgen zij natuurlijk hier ook wat voor terug: praktijkuren, bijzondere vriendschappen en nieuwe ervaringen & vaardigheden!

EduCo: Educatieve commissie
Wijze lessen, indrukwekkende verhalen en grensverleggende onderwerpen.
De EduCo zet zich in om vanuit SAMM verbinding tussen theorie en praktijk te vergroten. Door gastcolleges, workshops, werkveldbezoeken en meer te organiseren, wordt er een duidelijker beeld geboden van ons toekomstig werkveld en kunnen zij hun professioneel netwerk enorm te verbreden.

EventCo: Evenementencommissie
Alles halen uit je studententijd!
Door borrels, feesten en ontspanningsactiviteiten te organiseren, haalt de EventCo alles uit hun studententijd en biedt jullie de kans om dat ook te doen! Tijdens je studententijd is studeren niet het enige dat belangrijk is. Je kunt je studiegenoten beter leren kennen, zowel binnen als buiten onze academie en een sterk netwerk opbouwen voor de toekomst.

IntroCo: Introductie Commissie
Welkom, welkom! Met een grote knal.
De IntroCo werkt aan de toffe ideeën om de introductiedagen bij Social Work zo leuk mogelijk te maken voor de nieuwe studenten. Samen met de academie wordt er gewerkt aan toffe ideeën voor de academiedagen en natuurlijk verzinnen zij de toffe activiteiten vanuit SAMM bij de introductie.

MoveCo: SAMM Moves commissie
Een kleine commissie met harde werkers en een hart voor de maatschappij.
Ieder jaar organiseert SAMM een grootschalig goede doelen actie om een lokaal goed doel te helpen onze maatschappij net een stukje mooier te maken. Met een echte aanpak mentaliteit en creatieve ideeën wordt er gewerkt aan een super tof project om ieder jaar steeds meer te kunnen bereiken.

PromoCo: Promotie Commissie
Flexibel, creatief en gericht op meer.
De promotiecommissie is bezet door ervaren SAMMies die oog hebben voor vernieuwing en bereikbaarheid van de vereniging. Aandacht, oog voor detail en creativiteit worden ingezet om nog meer studenten enthousiast te maken voor alles wat de vereniging biedt.

ReisCo: Studiereiscommissie
Alles in één: leren, ontspannen en ontdekken.
Als Social Workers onderzoeken wij regelmatig andere landen en hun cultuur. De ReisCo zet dit om naar de praktijk, met minimaal één reis per jaar waarin er educatieve en ontspanningsactiviteiten samenkomen tot één.


KasCo: Kascontrole Commissie
Kritisch, rechtvaardig en detailgericht.
De financiën bij SAMM spelen een belangrijke rol voor de penningmeester. Hij/zij houdt hier zicht op om te zorgen dat de leden waar voor hun geld krijgen en dat alles eerlijk verloopt. De KasCo, die elk jaar bij de eerste ALV wordt aangesteld, controleert periodiek dat de penningmeester zijn/haar taken juist vervult en dat de financiën naar behoren worden bijgehouden.


SAMM’s Lustrum Commissie
Alles uit de kast – SAMM bestaat weer 5 jaar
Iedere 5 jaar viert een vereniging haar lustrum (een vijfjarig bestaan). Dit betekent nóg meer toffe activiteiten vanuit de vereniging om dit natuurlijk groots te vieren. In december 2018 vierde SAMM haar eerste lustrum, dus in 2023 komt deze commissie weer te bestaan om nogmaals een onwijs gaaf jaar voor alle leden te organiseren!


SAMM’s Raad van Advies
Ondersteunend, kritisch en rechtvaardig.
De RvA is de Raad van Advies die de huidige bestuursleden ondersteund in hun werkzaamheden. Elke periode legt het huidige bestuur verantwoording af bij de Raad van Advies en geven deze hun kijk op de gemaakte plannen. De RvA bestaat altijd uit oud-bestuursleden en een betrokkene vanuit Academie Mens en Maatschappij. Zo zorgen wij er samen voor dat het huidige bestuur optimaal kan werken.